torsdag 26 november 2015

2016 ska familjen må bättre

Det är mörkt och jag ligger på bäddmadrassen och kollar på en kanin skifta i färg när min son vakar för vad som känns som hundrade gången. Skrik, napp, vatten, "nu ska jag bädda ner dig skönt". Skrik, nappen, skrik, "vill du ha vatten vännen?" Nääääää! Ok? inte vatten. Skrik igen, näsblod, hämta papper, stackarn vill bara sova och INTE torka näsblod. Ahhhh!

Det var en jobbig natt följd av en bra dag på jobbet (som alltid), följt av ett supertrevligt om än lite stressigt möte på MåBättre.  Stressigt då vi hade en ålande ettåring och tvååring som inte ville vara still för att höra om bindningstider, gympass mm. 

Dom tog sig verkligen tid att visa oss runt och sonen sprang omkring och va lika glad som om det hade varit julafton. Så nu är vi fast med ett 12-månaders medlemskap och det känns kanon. Det drar igång 1 januari, barnpassning och hela kalaset. Vi visste inte att de även har datenight, en kväll i månaden då man kan lämna in barnen 1,5 timme för att träna eller annat div. gå ut och äta kanske? Jag erkänner, det är rätt dyrt men planen är ju att investera i hälsan och livet.


2016 here we go!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar